Ons verhaal

Breaks & Butlers Amsterdam is een appartement met een eigen entree, gelegen op de begane grond van een Rijksmonument in het centrum van Amsterdam. Begin 1600 gebouwd met uitzicht op 2 grachten (de Groenburgwal en de Raamgracht) en op de prachtige Zuiderkerk.

Onze zeer ruime en stijlvolle suite (55 m2) bestaat uit twee comfortabele kamers en is van alle moderne gemakken voorzien. Een ‘king size’ bed wat desgewenst kan worden gesplitst in twee royale bedden, een perfect uitgeruste keuken en een zeer luxueuze badkamer.

Ideaal voor een langer verblijf met maximale privacy en discretie. Bij aankomst wordt u onthaald met vers fruit, gekoelde dranken en Hollandse bloemen.

Beschikbaarheid

Prijzen

De prijs voor de suite is afhankelijk van het seizoen en varieert van € 175,- tot € 245,- per nacht. De prijs wordt gehanteerd voor de gehele suite, ongeacht of deze door één of twee personen wordt gebruikt. De suite dient voor minimaal 2 nachten te worden gereserveerd.

Breaks & Butlers accepteert helaas geen Credit Cards en verwacht aan het begin van uw verblijf het totale bedrag in één keer te mogen ontvangen.

Locatie

Breaks & Butlers ligt in het hart van Amsterdam op de hoek van de Groenburgwal en de Raamgracht en tegenover de prachtige Zuiderkerk. In de directe omgeving vindt u de vele bekende grachten en kleine straatjes met gezellige winkeltjes.

Talloze bezienswaardigheden zoals de Munttoren, de Bloemenmarkt en wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en de Hermitage treft u op loopafstand aan.

Ook het Muziektheater en het Koninklijk theater Carré liggen slechts op een steenworp afstand van Breaks & Butlers.